Meer voor jou

Scholengroepen

Plate icoon Plate icoon

Scholengroepen hebben steeds groter worden uitdagingen als het gaat om communicatie. Zowel intern als extern moet er steeds meer gecommuniceerd worden.

Maar de boodschap moet wel op het juiste moment bij de juiste doelgroep terecht komen, aan een generieke boodschap hebben weinig mensen meer een boodschap. Tegenwoordig ben je door het gebruik van apps op je telefoon gewend dat je alleen maar informatie ontvangt op een moment dat het relevant is op een onderwerp wat voor jou interessant.

29%

Haal meer omzet uit je bestaande doelgroep.

Websites verkopen aan je brancheĀ 

Plate heeft een interessant concept voor organisaties en bedrijven die websites willen verkopen aan een specifieke doelgroep. Zo maken we een website-template voor je met alle specifieke wensen en eisen waar iemand uit je branche blij van wordt. Bijvoorbeeld een menukaart voor restaurants, of een review tool voor hoveniers. Op basis van dit template ontwikkel en verkoop je zelfstandig websites aan bedrijven binnen je branche.

	<meta property="og:title" content="My Shared Article Title" />
<meta property="og:description" content="Description of shared article" />
<meta property="og:url" content="http://example.com/my_article.html" />
<meta property="og:image" content="http://example.com/foo.jpg" />
	<meta property="og:title" content="{{ post.title }}" />
<meta property="og:description" content="{{ post.description }}" />
<meta property="og:url" content="{{ request.fullpath }}" />
{% if post.highlighted_image %}<meta property="og:image" content="{{ post.highlighted_image | img_url: 552, height: 368, mode: 'crop'}}" />{% endif %}
Nieuwe websites <br /> 3 klikken

Nieuwe websites
3 klikken

Het aanmaken van een nieuwe website op basis van het thema is een kwestie van 4 klikken en 40 seconden wachten. Daarna kun je zelf de teksten en afbeeldingen veranderen, de juiste kleuren selecteren, een ander logo plaatsen en nog veel onderdelen aanpassen. Het updaten en uitrollen van de update gaat net zo snel als het aanmaken van de website. Je updatet het moedertemplate met een nieuwe functie. Daarna synchroniseer je deze makkelijk naar alle websites die vanuit dit template gemaakt zijn.

Meer met minder

Meer met minder

Zo heb je dus een extra middel om meer waarde te leveren aan je doelgroep, of meer omzet te genereren. Hieronder lees je de verhalen van Handboek.app en Marketing voor Schoonheidssalons. Dit zijn interessante Plate-cases van organisaties die websites aanbieden binnen hun specifieke branche.

Meer dan 500 anderen gingen je voor.

1 / 1

Met Plate kunnen we dankzij slimme webtechnologie topklasse multisites maken, lanceren en beheren. Meer websites met minder zorgen - en meer mogelijk- heden, voor iedereen bereikbaar, daar houd ik van!

Theo van de Kamp

Het 'meer' van... Theo van de Kamp

Creative director @ Mandelo

1 / 1

log-mandelo-plate

Kom in contact